La meva opinió també Val!

La Plataforma de Infancia ha publicat una edició especial deTalons de vals sobre drets d’infància. Es tracta d’un recurs pedagògic que pretén donar valor a l’exercici dels drets dels infants sota el títol: La Infància Opina. El material s’ha dissenyat per a nois i noies de 9 a 17 anys amb la finalitat de facilitar, de forma divertida, l’exercici al seu dret a participar i contribuir a posar-lo en pràctica afavorint la seva participació al seu centre escolar, dins la família o al seu entorn més proper.

D’una forma divertida, els Vals de la Infància Opina permet que els nois i noies reflexionen sobre els seus propis drets, els posen en pràctica i actuen com a veritables protagonistes. En total són 18 models de vals que s’han proposat per a reivindicar algunes de les seves demandes o simplement per a recordar que els nens i nenes del present tenen un important paper en la construcció d’una societat més justa e igualitària. De la mateixa manera, aquest material deixa espaci a la creativitat i permet també que els infants puguin crear els seus propis vals, amb les seves idees i propostes. 

Aquest material el podeu descarregar aquí en format online o també el podeu sol·licitar en format imprès enviant un e-mail a la Plataforma de Infancia: cdn@plataformadeinfancia.org. Més informació

Val sobre gènere 

Val per el dret a la intimitat