Donen inici els preparatius del Dia de la Infància amb l'impuls de la participació infantil

Des de la Plataforma de Infancia (POI) us convida a tots vosaltres, com és ja habitual, a participar en la commemoració del Dia Universal dels Drets de la Infància, que organitzen en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. S'inicien els preparatius amb una sèrie d'activitats de formació, presa de consciència i divulgació dels drets dels infants i adolescents continguts a la Convenció sobre els Drets de l'Infant.

En aquesta edició, sota el lema “Per el dret a participar”, es proposa que els nois i noies coneguin i facin propi el seu dret a participar i reflexionin en relació a la seva aplicació  participant, opinant i expressant-se lliurement sobre tots els assumptes que els afectin.  

Les activitats dissenyades comptaran amb una Guia per a Educadors/res i pautes metodològiques per a engegar-ho. Aquells grups que vulgueu prendre part d'aquest procés, hauríeu de posar-vos en contacte amb la POI per confirmar la vostra participació abans del 30 de setembre.

Després de la celebració dels tallers, es recopilaran totes les conclusions i demandes dels nois i noies que hauran de ser enviades a la Plataforma de Infancia  amb data límit el 3 de novembre. El resultat del procés serà presentat a les autoritats institucionals pels infants a l'Acte que tindrà lloc la setmana del 20 de novembre, en la seu del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials e Igualtat. Per a més informació podeu poseu-vos en contacta amb Pilar Muñoz Villanueva, tel. 91 447 7853, email: cdn@plataformadeinfancia.org